Partybus huren Binche

 

Partybus Binche

Binche is een prachtige stad in België en heeft een rijk cultureel erfgoed. Het ligt in de provincie Henegouwen en er wonen zo’n 33.000 mensen. Binche ligt onder La Louvière, tussen de steden Bergen en Charleroi, in de buurt van de grens van Frankrijk. Er is in de omgeving ontzettend veel te doen. Binche is de thuisbasis van enkele van de meest iconische evenementen en feesten in de regio. De stad is beroemd door de manier waarop carnaval wordt gevierd. Om een evenement in of rondom Binche te bezoeken is een partybus huren in Binche aan te raden. 

Offertes aanvragen voor een

partybus

Evenementen in Binche

Carnaval is een groot ding in de Belgische plaats Binche. Ook worden er Middeleeuwse feesten in Binche gevierd. Bezoek zeker een van deze feesten met partybusverhuur in Binche.

  • Carnaval binche
    Het carnaval van Binche is door UNESCO uitgeroepen tot ‘Meesterwerk van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid’. Het feest vindt plaats in de dagen voorafgaand aan Aswoensdag en staat bekend om zijn bijzondere tradities en gebruiken. Tijdens het carnaval in Binche worden de straten gevuld met Gilles, in hun kenmerkende kostuums met bellen en strohoeden. De Gilles dansen door de straten terwijl ze sinaasappels naar de menigte gooien. Als u van plan bent om het carnaval in Binche bij te wonen, is het huren van een partybus een uitstekend idee. Dit biedt niet alleen het gemak van vervoer, maar ook de mogelijkheid om de feeststemming alvast onderweg te beginnen.


  • Middeleeuwse feesten Binche

Een van de meest populaire feesten in Binche is het middeleeuwse feest, dat elk jaar in april plaatsvindt. Tijdens dit feest wordt de stad omgetoverd tot een middeleeuws dorp, compleet met ridders, jonkvrouwen, ambachtslieden en straatartiesten. Er zijn tal van activiteiten, zoals middeleeuwse spellen en wedstrijden, een markt met ambachtelijke producten en een grote parade door de stad. Door de riddergevechten en andere activiteiten is het zeker een spektakel om bij te wonen. Huur een partybus om tijdens de middeleeuwse feesten in stijl aan te komen. 

Offertes aanvragen voor een

Partybus

Faciliteiten in een partybus

Uiteraard is een partybus bedoeld om in te feesten. Daarom zijn er verschillende voorzieningen in de bus die het de ultieme locatie maken om een feestje in te hebben. De stoelen in de partybussen zijn erg luxe en comfortabel. Daarnaast kunt u in de bus een bar vinden waar lekkere drankjes worden geschonken. Om de feeststemming erin te krijgen is de bus aangekleed met feestelijke attributen en er is natuurlijk een uitstekende muziekinstallatie aanwezig. Als extra’s kunnen er rookmachines of laserverlichting in de bus aanwezig zijn. Zonder twijfel zullen u en uw gasten een onvergetelijke tijd tegemoet gaan in de partybus. Vraag vrijblijvend partybus offertes in Binche op via ikwileengoedkopebushuren.be.